Liga 1

Cu leul pe piept, acasă » CS U Craiova va juca cu sigla lui Adrian Mititelu în meciul cu CFR

Grigore și tricourile cu noua siglă

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday 9th of May 2015 12:00

Știința va juca astăzi și cu CFR avînd sigla ce naște un scandal imens în Bănie. În Giulești și la Piatra-Neamț se va evolua cu emblema Clubului Sportiv.

Oficialii CS Universitatea au luat o decizie ce poate părea șocantă: la meciurile de acasă, cu CSMS Iași, azi, și cu CFR Cluj vor juca avînd sigla cu leul pe piept și cu litera U repetată concentric de 5 ori, semnificînd secțiile de sport ale grupării.

În deplasare, se va evolua "cu stema istorică a clubului mamă, CS Universitatea Craiova", s-a explicat ieri la conferința de presă organizată de juveți.

Managerul general Felix Grigore a declarat ieri: "Acum, am considerat de cuviință să punem sigla pe tricouri. Noi avem sigla originală, cu leul, înregistrată la OSIM. Din vară, împreună cu suporterii vom decide cu ce siglă vom juca în viitor. N-am renunțat la cea istorică, e firesc s-o folosim în continuare, cum să renunțăm la ea?!".

"Mă pot apăra doar cu organele statului în fața unei asemenea agresiuni. Aștept ca procurorii și judecătorii să ia atitudine dacă se va întîmpla asta. Deși eu nu pot intra cu tancurile peste ei, de aici o să li se tragă sfîrșitul! O să revin în fotbal din vară, iar fanii vor sprijini adevărata Universitatea Craiova"
Adrian Mititelu

"Stema cu leul va fi un imbold pentru Craiova. Să fim lei și să cîștigăm! Jucăm împotriva Iașiului, o echipă ce trebuie privită cu admirație și cu respect, Prunea face o treabă bună acolo alături de Napoli"
Sorin Cârțu, director tehnic CSU Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.