Liga 1

VIDEO+FOTO Fazele care decid campioana » Colțescu a făcut praf meciul Stelei, Hațegan nu a dat două penaltyuri la meciul lui ASA!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 May 2015

Meciurile jucate de Steaua și ASA Tg Mureș au fost pline de faze controversate. Partida dintre Steaua și Chiajna a fost arbitrată de Sebastian Colțescu, în timp ce meciul ASA-ului a fost oficiat de Ovidiu Hațegan

Steaua, penalty contestat. Chiajna, două goluri controversate

La jocul dintre Steaua și Chiajna, arbitrul Sebastian Colțescu a acordat destul de ușor un penalty campioanei, lucru contestat de jucătorii ilfoveni.

În minutul 28, Dragarski a intrat prin alunecare la Chipciu în interiorul careului și "centralul" a arătat punctul cu var, deși balonul pare să fi fost atins de fotbalistul Concordiei înainte de a-l faulta pe stelist. VIDEO

Meciul a continuat să aibă parte de faze controversate, iar în minutul 52, Colțescu a acordat din nou penalty, însă de această dată pentru Chiajna. Florea a căzut la un duel cu Guilherme fix pe linia careului de 16 metri, iar "centralul" nu s-a ferit să dicteze lovitură de la 11 metri. VIDEO

Ion Crăciunescu, fostul arbitru, a vorbit la Digi și consideră că ambele penalty-uri au fost acordate corect: "Îi dau credit arbitrului".

Steliștii s-au inflamat și la golul doi al Chiajnei, produs în urma unei lovituri libere acordate ușor pentru un henț inexistent!

Două penaltyuri ratate de Hațegan

Repriza a doua a meciului dintre Gaz Metan și ASA Tg. Mureș, încheiat cu victoria Mediașului, 1-0, a avut parte de o fază contestată de jucătorii oaspeților.

În minutul 57, un jucător al lui ASA a trimis o minge către un coechipier, însă la capătul centrării se afla și fundalșul gazdelor, Ionuț Buzean, care a sărit la cap.

Reluările TV au arătat că jucătorul medieșean a atins balonul cu mîna, dar există o problemă. Faza este controversată deoarece, în momentul săriturii, Buzean se afla în careu, dar aterizarea a făcut-o în afara acestuia.

Și medieșenii au contestat o decizie a arbitrului Ovidiu Hațegan. În minutul 79, gazdele au solicitat un penalty la un presupus henț în careu al lui Gorobsov. Crețu a centrat în careu, Gabi Mureșan a respins cu capul, iar mingea s-a dus în mîna lui Gorobsov. VIDEO

Steaua ocupă locul secund în Liga 1, cu 64 de puncte, la o lungime în spatele liderului ASA.

 Meciurile următoare ASA:

ASA - Petrolul
Astra - ASA
ASA - Oțelul

Meciurile următoare Steaua:

Brașov - Steaua
Steaua - Botoșani
CSMS Iași - Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.