Campionate

Iker, atac la ultraşi » Casillas a răspuns la fluierăturile propriilor fani: "Să vă f... în c... cu huiduielile voastre de c...t"

723 de meciuri a jucat Casillas la Real // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday 12th of May 2015 12:00

Portarul madrilen, 33 de ani, care a jucat toată cariera pe "Bernabeu", mai are contract două sezoane. Şi 14,5 milioane de euro salariu de luat.

Iker n-a mai rezistat. Duminică, la 2-2 acasă cu Valencia, scor care a îndepărtat definitiv Realul de titlu (Barca are 4 puncte în faţă), fanii l-au fluierat pe căpitan la fiecare atingere după ce a primit cele două goluri.

La un moment dat, Casillas i-a înjurat pe ultraşi: "Să vă f... în c... cu huiduielile voastre de c...t". Cuvinte surprinse şi redate de postul TV Cuatro. La fel ca reacţia dinaintea pauzei: "Situaţia asta îmi rupe ouăle".

Portarul iberic, 33 de ani, din 1999 la seniorii blancos, ar fi vrut să-şi încheie cariera la Madrid. Mai are contract două sezoane. În care ar urma să cîştige 14,5 milioane de euro (7,5+7). Numai din salariu!

18 trofeea cucerit Casillas în 16 ani de carieră la prima echipă a Realului; a mai cîştigat cu "naţionala" două CE şi un CM

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.