Liga 1

Mititelu, dezvăluiri incendiare: "CS U vrea înțelegere cu noi! Avocații lui Tender mi-au făcut o nouă ofertă pentru marcă" » Atac dur la fostele glorii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 May 2015

Adrian Mititelu a reacționat după ce rivalii de la CS U Craiova au debutat deja în tricouri alb-albastre cu leul pe piept. Omul de afaceri susține că șefii de la CS U comit o ilegalitate și că nu au marca pe care încă mai încearcă în culise să o cumpere de la el. 

"Ce fac cei de la CS U cu sigla e mișelește. Cum poți spune că ai legal aprobare s-o folosești doar pentru că ai făcut o cerere la OSIM?! O folosesc abuziv. Dar le spun că pot să cîștige și titlul, tot n-o să aibă fani niciodată! Doar simpatizanți. Sînt o echipă abuzivă pesedistă, au ștampila asta și nu vor putea scăpa de ea vreodată.

Ei mizează că la vară vor face o înțelegere cu noi, după ce în 2013 mi-au oferit un milion de euro pe marcă. Oferta e publică, o au și cei de la DNA.

Acum cîteva luni au venit avocații lui Tender (n.r. omul de afaceri Ovidiu Tender) la mine la birou, am și martori, și mi-au făcut o ofertă. O ofertă mult mai mare decît precedenta!

Vă dați seama, vezi Doamne ar fi vrut Tender să cumpere marca. I-am zis să-și vadă de treabă, că n-o vînd nici pe 10 milioane! Tender e prieten cu Rotaru de la CS U, ca să știți.

În plus, CS U a compromis și marile glorii ale Craiovei. Oamenii i-au iubit pe Cîrțu, pe Tilihoi, pe Negrilă pentru ce-au făcut pe teren. În nici un caz pentru ce fac ei astăzi. O să am grijă să apară o carte despre Craiova Maxima cu toate adevărurile, nu doar alea frumoase. Oamenii trebuie să știe totul despre ei. I-am iubit și pentru ei am făcut multe, dar nimeni nu le dă dreptul să facă asemenea nemernicii.

Ai fost fotbalist, foarte bine! Ți-am dat facultate, ți-am dat apartament, ți-am dat sute de mii de lei, ți-am dat glorie, toată stima, recunoștință veșnică, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți bați joc de clubul tău!"

Cine e Ovidiu Tender:

- Om de afaceri timișorean la origine, în vîrstă de 58 de ani;
- În 2013, averea lui era estimată la 400 de milioane de euro;
- Controlează Grupul Energetic Tender, cu activități în domeniul energetic, industria petrolului și gazelor, imobiliare, agricultură, turism, etc.
- Deține o linie aeriană în Coasta de Fildeș
- Are afaceri și în Orientul Mijlociu
- În 2008 a fost aproape de a cumpăra Poli Timișoara, dar tranzacția nu s-a mai efectuat. "Ca bănățean nu pot rămîne indiferent la soarta echipei", spunea atunci Tender.
- În decembrie 2014, a fost condamnat de Tribunalul București la 11 ani și 4 luni de închisoare în dosarul RAFO-Carom, alături de fostul finanțator timișorean Marian Iancu (13 ani și 8 luni)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.