Liga Campionilor

Pep Guardiola oferă explicaţiile eliminării din Ligă: "Atunci am pierdut calificarea"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 mai 2015

Bayern Munchen a învins în manşa retur Barcelona, 3-2, însă scorul de neprezentare pe care catalanii i l-au administrat formaţiei bavareze şi-a spus cuvîntul.

Echipa lui Pep Guardiola n-a reuşit calificarea în ultimul act al competiţiei, iar antrenorul nemţilor a explicat motivele acestei ratări.

"N-am reușit să punem probleme Barcelonei pe Camp Nou pentru că n-am avut aripi. Atunci am pierdut calificarea. Sînt mulțumit de performanța echipei mele. Mi-aș fi dorit să am la dispoziție tot lotul însă acest lucru nu s-a putut", a spus Guardiola.

Tehnicianul care a pregătit-o şi pe Barcelona a avut un mesaj special pentru formaţia catalană căreia îi urează să cîştige trofeul.

"Mă bucur că Messi a revenit la cea mai bună formă. Așa se prezenta și cînd l-am antrenat eu. Este incredibil. Trebuie să fim fericiți pentru că sîntem contemporani cu el. Aș putea să-l compar cu Pele și sînt foarte mîndru de anii pe care i-am petrecut împreună. Vreau să-mi felicit jucătorii, dar și echipa Barcelonei. Sper să cîștige al cincilea trofeu în Liga Campionilor" a încheiat Pep.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.