Liga 1

Gigi Becali, ironizat de oficialii lui ASA: "Astea se făceau acum cîţiva ani" » Ce planuri au ardelenii pentru Ligă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 May 2015

După ce Gigi Becali a anunţat la o televiziune că vrea să aducă la Steaua 7 jucători în perioada următoare, Narcis Răducan, preşedintele lui ASA, a reacţionat şi l-a ironizat pe patronul campioanei.

"Nu am făcut liste de transferuri cu jucători care vor juca împotriva noastră pentru că UEFA insistă cu o expresie, se numeşte Fair-Play. Astea se făceau acum cîţiva ani, cîteodată funcţionau, cîteodată nu.

Am crezut că am trecut la alt nivel, ăsta e motivul pentru care noi nu facem oferte celor de la Botoşani, Iaşi şi Braşov. Transferurile, dacă le faci la TV, rişti să rămîi fără ele", a declarat Narcis Răducan la televiziunea sportro.

Răducan a dezvăluit că ASA este în negocieri cu 14 jucători: "Avem discuţii în acest moment. Sînt 14 jucători cu care negociem şi sper să reuşim să convingem cît mai mulţi să rămînă. Există acest obiectiv care ne leagă foarte mult, participarea în Champions League, dar există şi un interes personal pentru fiecare. Avem discuţii în această săptămînă şi săptămîna viitoare".

ASA e lider în Liga 1 şi are un punct peste Steaua, principala contracandidată la titlu.

Meciurile următoare ASA:

ASA - Petrolul, sîmbătă, ora 21:00, Look TV, Digi 1, GSP.ro
Astra - ASA
ASA - Oțelul

Meciurile următoare Steaua:

Brașov - Steaua, sîmbătă, ora 18:30, Look TV, Dolce 1, Digi 1, GSP.ro
Steaua - Botoșani
CSMS Iași - Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.