Liga 1

Rămîn fără portari » Ambii goalkeeperi dinamoviști vor pleca la finalul sezonului! Pe cine vrea Mircea Rednic

Traian Marc

Articol de George Stanciu  —  Thursday 14th of May 2015 12:00

Dinamo va achiziționa doi portari în pauza stagională, unul dintre cei aflați pe listă fiind Veselovsky, de la U Cluj

"Cîinii" trebuie să-și caute goal-keeperi. Fabien Farnolle, 30 de ani, adus în mercato de iarnă, a devenit de cîteva săptămîni istorie pentru roș-albi. Urmează Traian Marc, 32 de ani, și Kristijan Naumovski, 26 de ani, care vor pleca după ultima etapă de campionat. Nici unul nu mai intră în planurile grupării în perspectiva ediției 2015/'16, primind semnale în acest sens. Impresarii deja le caută formații celor doi goal-keeperi, atît în țară, cît și în străinătate.

Formația din Ștefan cel Mare vrea să-și asigure cît mai curînd serviciile a doi portari. Unul dintre ei și-l poate disputa cu Steaua. Este vorba de slovacul Robert Veselovsky, 29 de ani, acum la U Cluj. Acesta din urmă este dispus să părăsească "şepcile roșii", dacă echipa va retrograda în liga secundă.

21 de meciuria apărat Marc poarta ”cîinilor” în acest sezon. Este remunerat cu 2.500 de euro pe lună

7 partidea fost Naumovski titular între buturile roș-albilor, macedoneanul avînd un salariu de 4.000 de euro pe lună

New Dinamo, new arena

Președintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, a anunțat că se va demara în acest an proiectul construcției unui nou stadion! "Am primit aprobare din partea Ministerului Dezvoltării. Lucrăm la documentație, că pe noi documentele ne omoară, durează foarte mult. Avem în proiect un stadion de 30.000 de locuri, un stadion modern. Proiectul este înscris în circuitul CE 2020, așa că trebuie să se realizeze", a spus Elisabeta Lipă.

13.000 de euro amendă

Comisia de Disciplină a FRF a amendat gruparea din Ștefan cel Mare cu suma de 56.952 de lei, aproximativ 13.000 de euro, după incidentele provocate de suporterii roș-albilor în Derby de România. Meciul a fost întrerupt aproape 20 de minute, iar forul federal a tăiat în carne vie, financiar. Suma respectivă înseamnă salariile pe o lună ale lui Elhamed, Bunoza și Bilinski, trei dintre cei mai apreciați fotbaliști ai roș-albilor.

"Îmbunătățiri la lot"

Directorul general al "cîinilor", Dinu Gheorghe, a explicat la DigiSport: "Se vor face, în vară, ceva îmbunătățiri lotului. Toate cluburile renunță la unul, doi, trei jucători. Vin alții în locul lor, e normal să fie așa, și mai cu seamă la Dinamo, o echipă care anul acesta n-a performat. Trebuie corectat acolo unde este nevoie. Nu renunțăm la Marius Niculae, a intrat la Chiajna, ne-a ajutat. Lazăr în nici un caz nu va pleca de la Dinamo cum a făcut-o Bărboianu. Mai are contract cu noi, e un fotbalist important, așa că va continua".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.