Liga 1

Profesorul lucrează » Anghelache a părăsit Dinamo, dar numai printr-un comunicat pe site-ul clubului

Constantin Anghelache

Articol de Cosmin Prişcă  —  Thursday 14th of May 2015 12:00

Constantin Anghelache semnează în continuare acte pentru Dinamo și este mîndru că a rămas membru în Consiliul de Administrație. Nu e exclus să revină oficial dacă roș-albii nu scapă de insolvență, pe 27 mai.

Pe 27 aprilie, clubul din Ștefan cel Mare anunța, prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, dintre grupare și Constantin Anghelache. În același context, s-a prezentat și plecarea lui Daniel Stanciu de la Dinamo. Li s-a mulțumit public foștilor oficiali "pentru activitatea în cadrul clubului și le urează mult succes în carieră".

Doar Stanciu a plecat, de fapt, din Ștefan cel Mare, nu și Constantin Anghelache. Surse apropiate clubului afirmă că actualul director general, Dinu Gheorghe, ar fi aflat cu stupefacție că fostul președinte executiv încă lucrează pentru Dinamo. "Dinu a mers la secretară și a vrut să achite o factură la un hotel. "Păi, s-a făcut deja plata!" a fost anunțat. "Cum adică?! Eu ar fi trebuit să achit, nu-mi aduc aminte s-o fi făcut", a mai spus Dinu. "A făcut-o domnul Anghelache". Vamă a rămas mască!", au povestit sursele respective.

Anghelache a fost și la meciul roș-albilor de la Chiajna, cu Viitorul (2-0). La final, s-a oprit în fața jurnaliștilor spre a da declarații. "Dar ce?! M-ați eliminat de la Dinamo? Normal că vin la meciuri, doar am fost, sînt și voi fi în Consiliul de Administrație al clubului", a explicat profesorul universitar.

4 ania fost Anghelache președintele lui Dinamo înainte de Revoluție, între 1986 și 1990

2013-2015este perioada în care, oficial, Anghelache a fost președinte executiv și administrator al roș-albilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.