Tenis

Coşmar anihilat » Irina Begu a răzbunat ieri înfrîngerea suferită în faţa lui Angelique Kerbe la Charleston

Irina Begu

Articol de Luminiţa Paul, Roxana Fleşeru  —  Thursday 14th of May 2015 12:00

Întîlnirile cu Kerber s-au înghesuit anul acesta pentru Irina. După ce pierduse în 2013 în faţa germancei la Indian Wells, în ianuarie, la Australian Open, în primul tur, au dat din nou ochi, iar românca a triumfat într-un meci cu scor ciudat, greu de uitat, 6-4, 0-6, 6-1.

Atunci reuşea şi cel mai bun rezultat al ei în turneele de Mare Şlem, avînd drept temelie chiar această izbîndă reuşită în faţa celei care era atunci pe locul 9 în lume. În aprilie, la Charleston, se întîlneau iar, în "sferturile" turneului disputat pe zgură verde. A fost 7-6 (3), 7-6 (4) în favoarea lui Kerber, un meci pe care Begu crede că-l putea cîştiga şi care a lăsat-o fără somn două nopţi la rînd. Timp în care a întors pe toate feţele cele petrecute pe teren.

Rezultatul? Ieri, cînd s-au aflat iar faţă în faţă, Irina a reuşit să-şi impună jocul puternic, de forţă, cu lovituri bine ţintite. A avut un sprijin mai ferm în serviciu, cu procentaje superioare şi la frecvenţă, şi la reuşita pe ambele, atacînd, în acelaşi timp, serviciul doi al adversarei. Kerber a fost vulnerabilă acolo, obţinînd doar 5 puncte din 20. Mai constantă, Irina s-a impus în o oră şi 23 de minute cu un dublu 6-3, calificîndu-se în "optimi", unde o va întîlni pe Victoria Azarenka. În 4 meciuri, i-a luat doar un set bielorusei, la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.