Liga Campionilor

VIDEO Reîntîlnire-șoc în finala Ligii » Suarez dă ochii cu două dintre "victimele" sale

Luis Suarez

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 mai 2015

Finala dintre Barcelona și Juventus îl va pune pe Luis Suarez față în față cu două dintre ”victimele” sale.

Atacantul catalanilor e departe de a fi cel bun exemplu la capitolul sportivitate. Acesta va avea o surpriză la finala de la Berlin, unde îi va înfrunta pe Giorgio Chiellini și Patrice Evra. Scandalurile în care a fost implicat cu cei doi i-au adus suspendări drastice în trecut.

În octombrie 2011, uruguayanul, pe atunci la Liverpool, a fost acuzat de rasism după o altercație verbală cu Evra în timpul derby-ului cu Manchester United. Incidentul i-a adus o suspendare de 8 etape în Premier League. A revenit pe teren patru luni mai tîrziu, iar la partida retur a refuzat să îi strîngă mîna francezului, considerînd că a fost nedreptățit. (VIDEO)

Suarez a recidivat la Mondialul din 2014, la partida cîștigată de Uruguay în fața Italiei, scor 1-0. Vîrful și-a trecut în cont cel de-al treilea adversar mușcat. După Bakkal și Branislav Ivanovici, a urmat Chiellini. (Detalii aici) În meciul decisiv pentru calificarea în faza optimilor, Suarez l-a mușcat de umăr pe fundașul italian. Arbitrul n-a luat nici o măsură, însă FIFA a reacționat: 4 LUNI PE BARĂ! (VIDEO)

Dacă nu vor interveni accidentări, toți cei trei se vor afla pe teren la finala de la Berlin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.