Liga 1

Rednic: "Mă deranjează cînd văd declaraţii ale jucătorilor de la Mediaş, că vin să cîştige la Dinamo. Înainte veneau cu pamperşi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 mai 2015

Mircea Rednic a vorbit de meciul cu Gaz Metan Mediaș, care se va disputa mîine în Ștefan cel Mare de la ora 21, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi și Look.

"Ne gîndim foarte serios la meciul cu Gaz Metan, e o echipă care se luptă să nu retrogradeze, vine după şase meciuri în care nu a pierdut. Noi venim după o victorie foarte importantă (n.r. 2-0 cu Viitorul), mai avem trei meciuri şi obiectivul nostru este să strîngem cît mai multe puncte. Trebuie să avem continuitate în rezultate. Vreau să le dau posibilitatea jucătorilor să-mi demonstreze, pentru că va fi un alt Dinamo.

Mă deranjează cînd văd declaraţii ale jucătorilor de la Mediaş care zic că vin să cîștige la Dinamo. Înainte veneau cu pamperşi!

De la Mediaş îmi place Roman, chiar dacă vine după o accidentare. Şi m-au surprins plăcut după schimbarea antrenorului, foarte agresivi şi îşi urmăresc şi ei interesul, au prime de joc, trebuie să rămînă în prima ligă. E un club destul de stabil, are condiţii foarte bune. Merită să rămînă, mai au două meciuri după noi pe care trebuie să le cîştige, dar o să le fie greu şi cu noi”, a spus Rednic, conform fcdinamo.ro.

"Avem două probleme, Nedelcearu, care este accidentat, nu îl vom avea la următoarele meciuri pentru că a intrat într-un program intens de recuperare şi sper să-l avem sută la sută cînd începem pregătirea, şi Elhamed, care este suspendat"Mircea Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.