Liga Campionilor

Dan Petrescu analizeaza Liga Campionilor si spune cine va cistiga competitia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Formatiile din Anglia au investit masiv, sint cele mai bogate din Europa. Au adus straini supervalorosi, ce dau randament. Iar fotbalul se joaca suta la suta pe teren, pina la epuizare. Asta e cheia succesului si eu, fan al britanicilor, ma bucur. Finala va fi Chelsea - Manchester, iar londonezii vor cistiga. Manchester joaca acum cel mai frumos fotbal din lume, dar nu intotdeauna acest fotbal cistiga trofee! Mourinho este cel mai bun antrenor si eu cred ca Chelsea va cistiga patru titluri de campioana in acest sezon! Dupa asta, poate sa plece in glorie.

Cind vom avea doua echipe in grupe, atunci va fi un mare succes pentru campionatul intern. Daca Dinamo intra direct, Steaua, Rapid ori Clujul trebuie sa forteze. Dar e nevoie si de noroc, cum a avut Steaua, sa dea peste o echipa ca Standard Liege, care nu e o forta. Apoi, putem spera. Steaua a aratat ca e greu sa treci de grupe, insa cu jucatori de valoare si cu noroc, se poate.

* Dan Petrescu (39 de ani) a petrecut 8 ani in Premier League, la Sheffield, Chelsea, Bradford si Southampton. Cinci sezoane a fost pe Stamford Bridge. Gruparea londoneza a ramas in sufletul fostului international, de aceea leul de pe sigla lui Chelsea apare si pe cea a Unirii Urziceni, echipa pe care o pregateste acum Petrescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.