Liga 1

Adrian Szabo nu dezarmează: "Ce dacă joc cu Steaua? Vreau 3 puncte!"

Articol de Vlad Ispas  —  Saturday 16th of May 2015 12:00

Tehnicianul "stegarilor", Adrian Szabo, speră ca forma proastă a steliștilor să se mai prelungească cel puțin o etapă, la meciul de pe Stadionul Tineretului.

-⁠ Domnule Szabo, cum veți aborda meciul cu Steaua?
- Pregătim totul atent pentru a salva Brașovul de la retrogradare. Nu țin cont că jucăm cu Steaua, țin cont că avem nevoie de 3 puncte! Cred că asta spune totul despre cum așteptăm această partidă.

-⁠ Un egal ar fi prea puțin?
- Am depinde prea mult de celelalte rezultate. Știu că este foarte greu să ataci Steaua sau să zici că joci super-ofensiv. Și bucureștenii au obiectivul lor, dar ne vom juca șansa.

-⁠ O victorie a Brașovului ar scoate Steaua din lupta pentru titlu.
- Nu îmi propun, în esență, să o împiedic în această luptă. Eu doar îmi propun să cîștig jocul pentru noi. Avem lupta noastră, nu ne privește titlul.

-⁠ Ce puncte slabe au cei din Ghencea?
- Nu au puncte slabe, dar toată lumea recunoaște că nu sînt în formă maximă. Au jucători foarte valoroși, dar nu sînt sută la sută în ultima vreme.

-⁠ La ce vă așteptați din partea băieților dumneavoastră?
- Determinare, încrîncenare, o foarte bună organizare defensivă, o superioritate a noastră pe faze fixe, o valorificare a contraatacurilor și mult noroc. Ei să rateze și noi să înscriem.

-⁠ De cine vă este cel mai teamă în meciul de sîmbătă?
- Mi-e teamă de conjunctura în care ne întîlnim adversarii. Scenariul actual, momentul în care sîntem prinși atît noi, cît și ei. Ei au nevoie de puncte, dar și noi avem. O să fie un meci de care pe care și Steaua are jucători mai experimentați decît noi. Avem nevoie de orice ajutor: și vîntul, și norocul, și șansa să fie cu noi, nu mai contează, avem nevoie de victorie.

3-1a fost scorul ultimei victorii a Brașovului împotriva Stelei, în noiembrie 2012

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.