Liga 1

Lupta la titlu se ascute: 18 jucători la limita suspendării » ASA nr. 1 acasă! Steaua, nr. 1 afară!

Chipciu sau Bejan? Unul din ei doi va fi campion în acest sezon.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday 16th of May 2015 12:00

Cele două echipe au foarte mulţi jucători care sînt la un pas să fie suspendaţi în runda următoare, penultima a Ligii 1, în cazul în care vor fi avertizaţi azi.

Fiecare are cîte 9 fotbalişti, numai că la Steaua sînt mai puţini dintre cei de bază, în timp ce la trupa lui Ciobotariu, aproape toţi sînt oameni-cheie, în frunte cu N'Doye, Hora şi Bumba, primii 3 golgeteri ai echipei.

În etapa a 33-a, Steaua va întîlni acasă pe FC Botoşani, în timp ce ASA se va deplasa la Giurgiu, pentru a juca împotriva Astrei. Ambele meciuri se vor disputa duminica viitoare, de la aceeaşi oră, 21:00.

Cine e la un "galben" de suspendare

STEAUA ASA
Arlauskis Stăncioiu
Rîpă  Feussi
Toşca Bejan
Prepeliţă G. Mureşan
Breeveld N'Doye
I. Neagu Gorobsov
Cr. Tănase Bumba
Chipciu Hora
Papp Goga

ASA, nr.1 acasă! Steaua, nr. 1 afară!

Rivalele la titlul din acest sezon dispută azi meciuri pe terenuri unde s-au simţit perfect în actualul campionat. ASA e, de departe, cea mai bună echipă în jocurile susţinute în faţa propriilor suporteri.

Din cele 15 etape de pînă acum, Mureşul a cîştigat 13 şi a remizat alte două, avînd un golaveraj de 27-5. În plus, e singura echipă din Liga 1 care n-a pierdut deloc acasă.

De partea cealaltă, Steaua e prima în clasamentul meciurilor disputate în deplasare. În 15 confruntări, are 11 succese şi două egaluri, plus un golaveraj de 24-9.

Clasament acasă

1. ASA 41p
2. Astra 31
3. Steaua 29

Clasament deplasare

1. Steaua 35p
2. Petrolul 31
3. ASA 24

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.