Europa League

Cine e românul-surpriză din finala Europa League: "Toată familia la Varşovia!"

Venit de la Pandurii în 2013, Vlad a jucat două meciuri în acest sezon de Europa, cu Inter şi St. Ettienne

Articol de Răzvan Luţac  —  Saturday 16th of May 2015 12:00

Fundaşul stînga a fost rezervă în returul cu Napoli şi speră să prindă cîteva minute în ultimul act, "oricum e un vis că am ajuns acolo".

- Alex, ştiu că te simţi perfect! Cum a fost după meci?
- Ne-am bucurat puţin la stadion şi apoi la hotel. Puţin, dar intens! Urmează meciul cu Dinamo Kiev de duminică, din campionat, aşa că n-am prelungit petrecerea.

- Sincer, sperai?
- Noi, da, că, în rest, nimeni nu prea ne dădea şanse! Dar noi am pregătit cum trebuie meciul, ne-am gîndit că stăm la cutie şi ieşim pe un contraatac. Şi ne-a ieşit. Oricum, am vorbit deja cu familia, îi voi invita la Varşovia. Mama m-a sunat încă de aseară că vrea să vină la meci!

- Matos titular, tu rezervă. Speri...
- Da, sper să prind şi eu cîteva minute în finală. În ultima vreme am jucat ambii, doar că eu am prins mai mult meciuri de campionat, el în Europa League. Oricum, e un vis că am ajuns pînă acolo. E o onoare să fiu într-o galerie selectă a calificaţilor în finale europene în ultimii ani, cu Chivu, cu Raţ, cu Săpunaru.

- Cum au fost anii petrecuţi în Ucraina?
- Sincer, foarte utili, este un campionat dificil, care te solicită la maximum. Deşi nu prea e pe profilul meu, se joacă în forţă, cu foarte multe mingi lungi.

- Război, nelinişte. Rămîi şi din toamnă?
- Nu ştiu. Aştept finalul de sezon şi după aceea văd mai multe. Deocamdată mă bucur de reuşită şi de fotbal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.