Liga 1

Brancardieri nervoși, Cîrțu fără Xanax și Săpunaru ieșit la bătaie! Cum a arătat Rapid-Craiova, un meci plin de incidente

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 May 2015

Rapid a pierdut meciul cu CS U Craiova, 1-2, iar giuleștenii au  şanse mici de salvare de la retrogradare.

La finalul meciului, nervii jucătorilor şi a membrilor din staff-ul echipelor au cedat. La mijlocul terenului s-a format un meleu, iar fotbaliştii s-au îmbrîncit.

Edu Oriol i-a dat dat o palmă lui Bawab, iar lucrurile s-au mutat spre Cristi Săpunaru. Fundaşul a fost extrem de nervos şi l-a lovit cu capul în gură pe Taher Bawab, care a încercat să riposteze, dar a fost cu greu reținut de coechipieri.

"A fost o mică ceartă, ne-am împins un pic și s-a terminat" Cristi Săpunaru

De-a lungul meciului au mai existat incidente, cînd craiovenii au marcat cele două goluri şi s-au bucurat exagerat, înspre tribuna I a stadionului.

Un alt moment ciudat a avut loc cînd brancardierii Rapidului au bruscat un jucător de la CS U, care se afla accidentat pe gazon. Din acel moment s-a creat o stare de tensiune generală între cele două bănci.

Sorin cârţu, criză de nervi

La finalul meciului, Sorin Cârţu a avut criză de nervi. Acesta a sărit de pe bancă şi a fost potolit cu greu de cei din staff-ul oltenilor. Cârţu a sărit să se bată cu ofiţerul de presă al rapidiştilor.

"Bă, mai bine în Divizia B cu inima, decît în A pentru bani, ca voi!"

 Daniel Niculae a fost implicat alături de ceilalți rapidiști în conflictul de pe teren contra jucătorilor lui CS U Craiova.

Căpitanul Rapidului s-a împins cu unii dintre jucătorii lui CSU, iar în drum spre vestiare a fost luat în vizor de suporterii olteni care au făcut deplasarea, care scandau "Ole, ole, am băgat Rapidu'-n B!".

Atacantul giuleștean s-a oprit în fața acestora și le-a arătat în mod repetat sigla de pe tricou: "Mai bine în Divizia B cu inima, decît în A pentru bani, ca voi!", le-a strigat Niculae.

Altercația de la finalul meciului pierdut contra lui CS U Craiova, 1-2, a plecat de la rapidistul Săpunaru, care a sărit la Bawab.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.