Liga 1

EXCLUSIV Jucătorul care poate fura titlul roș-albaștrilor: "Am semnat cu Steaua, dar nu au înregistrat contractul" » Povestea fotbalistului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 mai 2015

Claudiu Voiculeț a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre golul care poate fi decisiv în lupta la titlu.

Mijlocașul de 29 de ani a marcat singurul gol al meciului dintre ASA și Petrolul și i-a readus pe ardeleni în fruntea clasamentului, la un punct peste Steaua.

"Poate fi un gol cît un campionat, iar dacă îl cîștigăm, ar putea fi cel mai important gol din viața mea!"
Voiculeț

Jucătorul a fost în curtea Stelei în 2010, fiind adus de Pițurcă, însă după plecarea antrenorului, Gigi Becali l-a dat afară imediat.

"Eu am semnat cu Steaua, dar contractul nu a fost depus la LPF, pentru că a plecat domnul Pițurcă. Nu știu detalii. Orice fotbalist român vrea să joace pentru Steaua, dar pentru mine nu a fost să fie! Ce pot să mai fac acum?", spunea Claudiu Voiculeț în 2010.

Restul interviului cu Cladudiu Voiculeț îl puteți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de azi sau în Gazeta Digitală.

Tot în Gazeta Digitală mai poți citi:

» L-a dat afară de la Steaua după numai o săptămînă, două dușuri și trei pase schimbate cu colegii! Ce jucător i-a dat replica lui Becali!

» Cele mai tari ponturi! Tipsterii GSP te îndrumă spre cele mai bune cote! EXCLUSIV în ediția tipărită!

» Un superreportaj despre ce înseamnă marele Steven Gerrard pentru Liverpool

» Cealaltă față a Tîrgu-Mureșului sau Marosvasarhely, urbea ce se pregătește să celebreze titlul dacă nu apare vreun scurtcircuit în ultimele două runde

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.