Liga 1

Un fost antrenor dinamovist a găsit cauzele declinului Stelei: "Nu e de mirare ce s-a întîmplat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 18 May 2015

Steaua a avut un avans de 13 puncte față de ASA, însă roș-albaștrii au fost devansați în clasament de ardeleni, aceștia fiind la o lungime în fața campioanei.

Ioan Andone a vorbit despre declinul Stelei și a încercat să găsească principalele probleme cu care s-a confruntat trupa lui Gâlcă în acest retur de campionat.

"Se mai întîmplă. În primul rînd, trei dintre cei mai importanți jucători, Sînmărtean, Keșeru și Szukala au plecat. Apoi intervine și oboseala jucătorilor, accidentările. Suporterii nu mai susțin echipa, nu mai pun presiune pe echipele adverse. Adunînd, nu e de mirare ce s-a intîmplat în ultimul timp. Nu cred că antrenorul e de vină", a spus Andone la Dolcesport.

Fostul tehnician dinamovist a prefațat și lupta la titlu dintre ASA și Steaua: "Acolo (n.r. la ASA) sînt numai jucători care au cîștigat campionate, este un mare avantaj. ASA o să reziste cît o să reziste primaria, asta e realitatea, toată lumea o știe. Rezista cît sînt bani care vin de la autoritățile locale, cîtă vreme vin legal".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.