Liga 1

Mircea Sandu analizează lupta dintre Steaua şi ASA: "Şanse ZERO pentru grupele UCL"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 mai 2015

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, nu crede că viitoarea campioană a României va reuşi să pătrundă în grupele Ligii Campionilor, indiferent cine va cîştiga titlul, Steaua sau ASA Tg. Mureş.

"Steaua e în derivă, nivelul de joc al fotbaliștilor e îngrijorător atît pentru ea, cît şi pentru echipa naţională. De mult nu am mai văzut Steaua în meciuri consecutive cu jucători ieşiţi din formă. Tg. Mureş are o forţă foarte bună, dar şi experienţă.

După cum joacă, Tg. Mureş are mai multe şanse să evolueze în Champions League, dar după palmares şi valoarea individuală a jucătorilor ar trebui Steaua. Pînă la urmă, în teren se decide. Nu cred însă că vom pătrunde în grupele Ligii Campionilor, nici dacă va fi Steaua, nici dacă va fi Tg. Mureş campioană", a declarat Mircea Sandu, conform Mediafax.

Campioana României va avea de trecut trei tururi preliminare pentru a putea intra în grupele Champions League. Steaua ar fi cap de serie în toate cele trei runde, în timp ce ASA s-ar afla în urna a doua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.