Liga 1

Unul dintre cei mai mari rivali ai Stelei putea ajunge în Ghencea: ”Am negociat cu Gigi Becali, aproape semnasem!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 mai 2015

Invitat la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, ”Tribuna Zero”, de la Europa FM, Dan Alexa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, a dezvăluit că putea ajunge la Steaua pe vremea cînd era jucător.

”Am fost foarte aproape să semnez cu Steaua atunci cînd am venit din China. În perioada aceea chiar am negociat cu domnul Becali. Pînă la urmă însă am ales să mă întorc la Dinamo. Încă aveam acea amintire excepțională cu eventul. După aceea a fost greu ca eu să mai ajung la Steaua”, a spus Dan Alexa la ”Tribuna Zero”.

Discuțiile cu Steaua s-au petrecut la începutul lui 2006, cînd mijlocașul revenise în țară după un sezon în China, la Beijing Guoan. La finalul acelei stagiuni, ”roș-albaștrii” au cîștigat titlul și au ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA. Mai mult, în toamnă s-au calificat, după zece ani de așteptare, în grupele UEFA Champions League.

Dan Alexa a evoluat la Dinamo între 2002 și 2004 și în 2006. Următorii cinci ani i-a petrecut la Poli Timișoara, pentru ca în sezonul 2011/2012 să joace pentru Rapid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.