Liga 2

Se poate înscrie Știința direct în Liga a 4-a în sezonul viitor? Reacția șefului AJF Dolj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 mai 2015

FC Universitatea Craiova vrea să revină în fotbal în sezonul viitor într-o formulă inedită: parteneriat Mititelu-suporteri, în care fanii trebuie să susțină financiar echipa.

Se dorește înscrierea echipei în Liga a 4-a, dar Mititelu a precizat că există riscul să i se refuze cererea, chiar dacă au mai fost precedente, și că n-ar fi exclus un posibil complot împotriva proiectului, între șeful AJF Dolj și cei de la rivala CS U Craiova:

"Vom depune actele pentru înscrierea în Liga a 4-a Dolj. Sper ca domnului Silviu Bogdan de la AJF Dolj să nu-i treacă prin minte vreun tertip și să spună că n-avem loc. Noi am lua-o de la capăt și din Liga a 5-a, dar cred că acest club merită un minimum de respect.

Oricum, există și precedente. În ultimii 20 de ani, la AJF Dolj s-au înscris echipe direct în Liga a 4-a. Deci n-au cum să ne refuze. Totuși, Bogdan e racordat la Rotaru, mă aștept și la altceva. Noi sîntem cu fruntea sus, nu e o umilință".

Îi permite Craiovei regulamentul să se înscrie din sezonul următor direct în Liga a 4-a? Iată cum a răspuns azi președintele Asociației Județene de Fotbal Dolj, Silviu Bogdan:


"În cazul în care vom primi o cerere din partea lor, fiți siguri că o decizie se va lua doar în urma unui Comitet Executiv. Nu va fi decizia lui Silviu Bogdan, așa că nu e cazul să se mai interpreteze.

Deocamdată însă e prea devreme să vorbim despre asta. Nu există nici o cerere oficială, campionatul este în plină desfășurare.

Da, au mai fost cazuri de echipe care s-au înscris direct în Liga a 4-a. Vom supune la vot. Să vedem și cîte echipe vor fi în serie, cîte cereri vor exista.

De asemenea, nu vreau să comentez afirmațiile lui Adrian Mititelu la adresa mea", a declarat fostul arbitru pentru GSP.ro.

AICI găsești:
Toate detaliile despre revenirea Științei » Noua societate, acționariat, Ligă, stadion, palmares, cine dă banii, cum poți deveni membru cotizant

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.