Liga 1

Rudele fostului mare atacant Ion Oblemenco sînt dezamăgite că nu au primit și ele o bucată din gazonul ”Centralului”: "E rușinos ce-au făcut!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Wednesday 20th of May 2015 12:00

Luni a avut loc la Craiova ultimul eveniment pe arena "Ion Oblemenco".

Chiar dacă la începutul ceremoniei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria "Tunarului din Bănie", oficialii olteni au uitat să-i invite şi pe membrii familiei Oblemenco la eveniment.
"E rușinos ce-au făcut cei de la CSU! Nu-i normal să vină pe stadionul pe care Oblemenco a făcut meciuri memorabile şi să omită să cheme pe cineva din familie pentru a-i înmîna o brazdă din gazonul de pe «Central». Este inadmisibil să primească Gabi Popescu sau Marius Sava şi pe cei din familia lui Oblemenco să-i uite", s-au plîns rudele.

Urmașii lui Oblemenco sînt dezamăgite și că pe stadion au existat mai multe bannere, dar nici unul pentru fostul golgeter al Științei: "Au afişat bannere cu stimă şi recunoştinţă pentru Deselnicu, Crişan şi Ştefănescu, dar de Nelu au uitat. Sperăm să fie doar o eroare regretabilă a oficialilor de la CSU".

Oficialii din Bănie se apară: "A fost invitată fata lui Ion Oblemenco, dar a anunțat că nu poate să vină. O să primească o bucată de gazon prin curier".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.