Liga 1

Lovitură pentru MApN! Previziune sumbră: "Stadionul Ghencea se va dărîma" » Provocare pentru Tudorel Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 May 2015

Președintele de imagine al Stelei îi avertizează pe suporterii care vor să înființeze o nouă echipă cu privire la aspectul financiar. Helmuth Duckadam îi lansează și o provocare lui Tudorel Stoica și face o previziune sumbră despre stadionul Ghencea. 

"Nu ai cum să te organizezi așa, la o echipa ca Steaua trebuie să o iei de jos, cu o echipă mică, iar apoi să ajungi în Liga I. Ca să ajungi în prima ligă îți trebuie 7-8 milioane de euro ca să ții echipa. Îți trebuie și infrastructură, terenuri de antrenament, stadion.

Uitați-vă că sînt oameni de afaceri în România cu foarte mulți bani care nu mai bagă bani în fotbal pentru că aici se pierd bani. Mi se pare o idee aruncată în piață să facă valuri asta cu echipa nouă.

Ei nu s-au mulțumit cu ce au avut, aproape 1 milion de euro pe an, au deschis cutia Pandorei și nu mai știu cum sa o închidă. În 2-3 ani stadionul se va dărîma, se va degrada și nu va mai avea nici un sens dacă nu joacă nimeni acolo.

Dacă Tudorel Stoica vrea să cumpere 200 de acțiuni la noua echipă cumpăr și eu 200 de actiuni. Spun asta mai în glumă mai în serios. Eu dau 10.000 de euro. Dar să vină cu dovada că a dat banii ăștia", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.