Liga 1

Previziunea lui Mugurel Buga începe să se adeverească » "Steagul" se destramă

Articol de Liviu Manolache  —  Thursday 21st of May 2015 12:00

De la echipă au plecat deja Gabi Matei, Diogo Santos, Artjom Artjunin și Tomislav Jurici, iar Leko, Bencun și Zlomislici își pregătesc bagajele.

Tomislav Jurici, 25 de ani, este ultimul nume care a părăsit formația de sub Tîmpa. Mijlocașul central se alătură altor jucători care au decis să plece de la echipă: Gabi Matei a acuzat o accidentare și a decis să se trateze la București, iar Diogo Santos și Artjom Artjunin și-au reziliat contractele cu trupa lui Adrian Szabo, conform MonitorulExpres.

Jurici a fost titluar de bază în acest retur de campionat, însă în următoarea etapă, contra Viitorului, va fi suspendat și a decis să plece în Croația, chiar dacă echipa sa mai are șanse teoretice de a scăpa de la retrogradare.

Viitorul nu sună bine pentru brașoveni, alți trei jucători avînd bagajele făcute. Mislav Leko, Marko Bencun și Damir Zlomislici au acuzat accidentări și nu s-au antrenat, alimentînd presupunerile că și aceștia vor părăsi echipa. Rămînerea în Liga 1 este decisivă pentru FC Brașov. În cazul în care clubul va pica în "B", majoritatea jucătorilor vor deveni liberi de contract și vor părăsi echipa.

"Dacă Brașovul retrogradează, totul s-a terminat: e faliment direct! Sînt șanse foarte mari ca echipa să dispară complet dacă nu se salvează"
Mugurel Buga, atacant FC Brașov

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.