Cupa Ligii

VIDEO Cum s-a încurcat Adrian Comănescu la primul gol marcat de Steaua » Ofsaid, penalty, ofsaid!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday 21st of May 2015 12:00

Arbitrii nu au sancționat o poziție afară din joc a lui Chipciu în faza din care roș-albaștrii au deschis scorul.

Steaua a mișcat tabela după numai două minute, însă reușita campioanei a fost precedată de ofsaid! Faza l-a dat peste cap pe arbitrul Comănescu, care a arătat penalty, ofsaid și apoi din nou penalty!

Vezi AICI faza VIDEO!

"Centralul" s-a încurcat în semnalizarea asistentului Grigoiu:

  1. Chipciu era afară din joc la pasa lui Breeveld, o poziție pe care tușierul nu a sesizat-o.
  2. Faza a continuat, Alex a întors balonul, care a revenit la surinamez, faultat în careu din spate de Ungurușan. Comănescu a arătat imediat lovitură de pedeapsă.
  3. În momentul agresiunii lui Ungurușan, "victima" Breeveld trimisese mingea către Țucudean, aflat în ofsaid. Asistentul Grigoriu a apucat să ridice fanionul, apoi a priceput că arbitrul de centru dictase penalty înainte să fie vorba despre ofsaidul pe care îl sancționa el. I-a transmis lui Comănescu că nu mai era cazul de poziție afară din joc.
  4. Comănescu a schimbat gestul pentru a treia oară! A rămas penalty, transformat de către Iancu.

Și Comănescu a greșit

Un asistent a ratat ofsaidul de la golul de 1-0, "centralul" nu a pedepsit un fault pentru care Mrzljak, de la Pandurii, trebuia eliminat. Mijlocașul oltenilor avea "galben" din minutul 14 și la 10 minute după primul avertisment l-a atacat urît pe Papp. S-a aruncat, practic, peste fundașul stelist și l-a pus la pămînt. Arbitrul l-a iertat de eliminarea pe care ar fi meritat-o.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.