Liga 1

Gâlcă i-a adus Stelei al 55-lea trofeu, dar tot nu a scăpat de critici: "A marginalizat unul dintre cei mai buni jucători"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 mai 2015

Steaua a învins aseară Pandurii, 3-0, şi a cîştigat Cupa Ligii. Acesta a fost al 55-lea trofeu din istoria roş-albaştrilor şi a şasea competiţie cîştigată.

Liţă Dumitru a vorbit despre Steaua şi critică decizia lui Costel Gâlcă de a nu-l mai utiliza pe Iasmin Latovlevici, al cărui contract expiră în vară.

"După părerea mea, Gâlcă a greşit în modul în care l-a tratat pe Iasmin Latovlevici. El era unul dintre cei mai buni jucători în mandatul lui Reghecampf şi era dorit de multe cluburi europene. Gâlcă a venit şi l-a marginalizat. L-a folosit doar în meciuri lipsite de importanţă, iar jucătorul a simţit că nu mai contează pe serviciile sale.

Este important ce se va intîmpla de la vară la Steaua. Să vedem dacă Becali se mai ocupă de echipă şi dacă Gâlcă va rămîne sau nu. Eu cred că Steaua nu poate intra în grupele UEFA Champions League cu aceşti jucători şi că este nevoie transferuri", a declarat Liţă Dumitru la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.