Tenis

Tablou de coşmar pentru Simona Halep, sfert incredibil între Nadal și Djokovici! 5 lucruri de știut după tragerea la sorți de la Roland Garros

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 May 2015

Azi s-a tras tabloul principal de la Roland Garros, iar Simona Halep are motive de îngrijorare. Românca  va avea parte de un traseu foarte dificil încă din turul 3, cînd ar putea da peste franțuzoaica Alize Cornet, cea care a eliminat-o încă din turul 1 la Madrid. 

5 lucruri de știut după tragerea la sorţi de la Roland Garros

√  Simona Halep e pe aceeaşi jumătate de tablou cu Maria Şarapova, iar cele două se pot întîlni în semifinale. Oricum, tabloul jucătoarei noastre este unul foarte greu. Dacă favoritele vor cîştiga, Simona ar putea da în turul 3 de Alize Cornet, de Agnieszka Radwanska în turul 4, iar în sferturi ar putea da peste Ana Ivanovici. 

 √ Şocul turului I de pe tabloul feminin este Sloane Stephens - Venus Williams. Tot în turul 1, Maria Şarapova dă peste Kaia Kanepi, locul 49 WTA. 

Victoria Azarenka şi Serena Williams s-ar putea întîlni în turul 3, în ceea ce poate fi una dintre cele mai interesante întîlniri de pe zgura din Paris

Novak Djokovici şi Rafael Nadal se pot întîlni în sferturile de finală, iar Andy Murray e pe aceeaşi jumătate şi poate da peste cîştigătorul dintre cei doi în semifinale. Drum liber pentru Federer, care îi are doar pe Wawrinka și pe Berdych de partea sa.

√  Cum ar arăta tabloul sferturilor dacă favoriţii se impun: 

Novak Djokovici - Rafael Nadal
Andy Murray - David Ferrer
Tomas Berdych - Kei Nishikori
Roger Federer - Stanislas Wawrinka

Cum ar arăta tabloul sferturilor dacă favoritele se impun:

Serena Williams - Caroline Wozniacki
Eugenie Bouchard - Petra Kvitova
Ana Ivanovici - Simona Halep
Maria Şarapova - Suarez Navarro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.