Liga 1

6 pe două locuri » Lupta pentru salvarea de la retrogradare devine tot mai intensă

Rapidiștii încă mai speră să se salveze

Articol de Cătălin Popescu  —  Saturday 23rd of May 2015 12:00

Gaz, Chiajna, Rapid, Brașov și U Cluj păstrează șanse de a se salva de la retrogradare în ultima etapă, dacă ultimele trei cîștigă azi. Pandurii va avea emoții dacă nu o bate pe Iași, acasă.

Victoria celor de la Mediaș în fața Chiajnei păstrează suspansul în subsolul clasamentului pînă la finalul sezonului, mai exact pînă miercuri, cînd toate echipele ce mai păstrează șanse vor evolua în ultima etapă a campionatului.

Condiția este ca Rapid, Brașov și U Cluj să-și cîștige meciurile din această rundă. Giuleștenii joacă pe terenul CFR-ului, Brașovul la Viitorul, iar "șepcile roșii" la Galați. În eventualitatea în care toate cele trei obțin victoria, iar Pandurii nu va cîștiga mîine în fața celor de la Iași, formațiile care vor prinde locurile 11 și 12 se vor afla în ultima rundă.

Singura formație care stă doar la mîna ei este Pandurii. Gorjenii sînt salvați de la retrogradare în cazul în care vor cîștiga mîine. În rest, toate celelalte echipe au nevoie de rezultate favorabile în celelalte meciuri ale contracandidatelor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.