Liga 1

Şumudică, după victoria care îi aduce pe stelişti pe primul loc: "Mi-e scîrbă de titlul pe care îl ia Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 mai 2015

Astra a învins ASA Tg. Mureş, 3-1, şi i-a ajutat pe stelişti să treacă pe primul loc. Marius Şumudică a explicat la final ardoarea cu care a jucat formația sa.

"A fost multă presiune pe mine, dar ne-am dorit foarte mult să terminăm cu capul sus şi punem capăt speculaţiilor. Echipa a jucat foarte bine, am învins trupa de pe primul loc şi am demonstrat că sîntem mai buni. Vreau ca lumea să vadă că această echipă, cu Şumudică la timonă, se poate bate la titlu.

Vreau să îi spun lui Sepsi că Şumudică nu a luat nici o valiză cu bani.

Pe mine nu mă interesează ce face Steaua.  Îmi doresc din tot sufletul să se încurce în ultimul meci şi ASA să ia titlu.Este un titlu mincinos pe care îl ia Steaua, pentru că Şumudică i-a făcut campioni! Mi-e scîrbă de titlul pe care îl vor lua. Îmi pare rău de ASA, dar nu puteam să mă dau la o parte chiar dacă pe steliști nu îi înghit nici cu 10 kile de lămîi", a spus Şumudică la DigiSport.

"Să-i fie rușine lui Duckadam pentru că a zis că Șumudică e cel mai antipatic om din fotbalul românesc! Uite că Șumudică l-a făcut campion!" Marius Șumudică, antrenor Astra

CLASAMENTUL
1. Steaua 70p
2. ASA Tg. Mureș 68p
Steaua - FC Botoșani 2-0
Varela 23 (VIDEO), Stanciu 43 (VIDEO)
Astra - ASA Tg. Mureș 3-1
Alibec 19 (VIDEO), 63 (VIDEO), Fatai 90+6 (VIDEO) / Bumba 36 (VIDEO)
ULTIMA ETAPĂ (Joi): ASA - Oțelul, CSMS Iași - Steaua
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.