Liga 1

FOTO Imaginile celor două finale: Arena Națională pustie, la Giurgiu stadionul plin

+4 Foto
Chiar dacă Steaua putea lua o opțiune majoră pentru titlu, în tribunele Arenei Naționale au fost mai puțini fani ca niciodată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 25th of May 2015 12:00

Partidele care au decis în mare măsură campioana au oferit cadre memorabile celor veniți la meci.

"Alo, Bucureştiul? Aici, Giurgiu!"

Conform regulamentului, Liga a programat la aceeaşi oră meciul ASA-ului, dar şi al Stelei, echipele care se luptau la cîştigarea campionatului. Un reporter Look TV de la Giurgiu a ţinut legătura prin telefon cu trimisul televiziunii la meciul de pe Arena Naţională.

Cei doi s-au sincronizat ca ambele partide să înceapă în acelaşi timp, după modelul Champions League. Colţescu şi Avram s-au conformat indicaţiilor şi-au "fluierat" startul partidelor simultan.

Revanşa lui Bumba

Claudiu Bumba a marcat în minutul 37. Reuşita de excepţie a tînărului internaţional a fost un motiv de revanşă pentru mignonul mijlocaş care, la începutul anului 2015, fusese achiziţionat de Astra de la ASA pentru suma de 200.000 de euro. Bumba a făcut pregătirea de iarnă cu giurgiuvenii, după care Astra a renunţat la el! După un schimb de replici dur, Bumba s-a întors la Tîrgu-Mureş.

Stelişti la Giurgiu

Chiar dacă juca în Capitală, pe Naţional Arena, Steaua a avut suporteri şi la Giurgiu, în confruntarea de la distanţă cu ASA. Mulţi dintre giurgiuveni s-au manifestat ca veritabili fani ai roş-albaştrilor, apostrofîndu-i pe mureşeni încă din momentele cînd se antrenau înaintea partidei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.