Liga 1

S-au linistit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune fata de echipa si ieri a purtat o discutie cu nasul sau, Gica Hagi

"Nu stau sa vad cum Steaua e condusa acasa de Ceahlaul. Am dat milioane pe jucatorii care au venit in aceasta vara. Sint foarte suparat si stiu eu foarte bine pe cine. Nu ma intereseaza daca intoarcem rezultatul", a spus finantatorul Stelei, Gigi Becali, vineri, in minutul 12 minute de la startul partidei Steaua - Ceahlaul (2-1). Oaspetii deschisesera scorul, moment in care partonul ros-albastrilor a parasit "oficiala", s-a suit in masina si a plecat in tromba de la stadion.

"Nu m-am suparat pe Hagi"


Gigi Becali si Gheorghe Hagi nu s-au mai intilnit. Primul a plecat din Ghencea direct la palatul sau Aleea Alexandru, unde a stat pina dupa miezul noptii.

Ieri insa lucrurile au luat o alta turnura. Patronul Stelei, Gigi Becali, a discutat la prinz cu Gica Hagi pret de citeva ceasuri, timp in care au pus la punct toate lucrurile. "Nu m-am certat cu Gica nici inainte si nici dupa meci. M-a suparat insa ceva, dar nu pot sa spun. Am hotarit sa nu mai dezvalui din casa. Steaua este familia mea. Pe Hagi nu pot sa ma supar. Inainte de a fi antrenor la Steaua, nu uit ca el este nasul meu", a spus patronul ros-albastrilor.

Hagi : "Las de la mine"
La finalul partidei, antrenorul Gica Hagi spunea ca nu e bine ca se pune presiune pe echipa in acest moment. "Gigi Becali stie pentru ce este suparat si de ce. Concentrarea mea e la meci. O data sint mai inspirat, alta data nu. Se creeaza o presiune care nu e buna. E un patron mare si cind spun ca e atit de mare, ma feresc sa vorbesc. Eu sper sa-l multumesc prin tot ceea ce fac. Nu ma supar foarte repede. Intre mine si Gigi n-are cum sa fie niciodata nimic, eu sint mai mic si o sa las de la mine", a punctat Hagi.

12 minute a rezistat la meci finantatorul Stelei, Gigi Becali

"Nu cred ca domnul Becali a plecat suparat. Cu siguranta, a avut o problema de rezolvat"
Banel Nicolita

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.