Liga 1

Dinamo îl mai dorește pe Gicu Grozav doar dacă-și rezolvă el despărțirea de Terek: ”Rămîi ”cîine”!”

Suporterii au preluat inițiativa transferului lui Grozav în Ștefan cel Mare

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 26 mai 2015

Fanii îl îmbie pe Grozav să continue în Ștefan cel Mare, însă situația fotbalistului de 24 de ani rămîne complicată.

Gicu Grozav a părăsit stadionul "Ilie Oană" în aplauzele ploieștenilor, dar și cu rugămintea suporterilor dinamoviști de a continua în Ștefan cel Mare. "Rămîi «cîine»! Cu tine, poate ne batem la titlu la anul" a fost îmbiat fotbalistul, însă situația sa este complicată.

În afara fanilor, nu se știe dacă Grozav mai e dorit cu adevărat în tricoul roș-albilor. "Eu am acceptat să rămînă Gicu, dar el trebuie să-şi rezolve singur situaţia cu Terek. Dinamo nu se mai implică. Dacă el reuşeşte să se elibereze de Terek, atunci va rămîne cu mare drag aici, fiindcă el poate oferi mai mult decît a arătat în primăvară", a spus Rednic.

Gicu a spus că și el ia în calcul varianta Dinamo, însă prioritatea este să se întoarcă și să joace în Rusia: "Mai am doi ani de contract la Groznîi, aş vrea să mă întorc să joc în Rusia, dacă mi se vor da şanse. Dacă vor să mă împrumute, prefer să revin în România".

4 goluriîn 10 meciuri a marcat Grozav pentru Dinamo în retur

Durimel, adio!

Fundașul Alexandre Durimel, 25 de ani, s-a despărțit ieri, oficial, de Dinamo, mulțumindu-i-se prin intermediul site-ului oficial. Fotbalistul a venit în 2013 de la CS Turnu Severin, bifînd, în total, 29 de meciuri și două goluri în tricoul "cîinilor". În această ediție, a strîns 10 partide.

Dorit în Belgia

Hatem Elhamed, 24 de ani, vrea să continue în Ștefan cel Mare, însă "cîinii" susțin că împrumutul pe încă un sezon al mijlocașului e greu de realizat. Rednic: "Cei de la Ashdod ne-au transmis că nu-l mai lasă la noi, de fapt, nu-l mai lasă în România".

Clubul din Ţara Sfîntă are o altă variantă: "Elhamed poate continua la Dinamo, dar vrem o anumită sumă pentru un împrumut pe un an". Mai nou, jucătorul a fost propus şi în Belgia, două echipe din prima ligă fiind interesate de achiziţionarea sa. Hatem a mai fost cîteva luni, în 2010, la Charleroi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.