Liga 1

Suma enormă pe care joacă Iași cu Steaua » E cea mai mare primă din istoria clubului! Alte 4 motive pentru care steliștii vor avea un meci dificil

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 mai 2015

CSMS-Steaua e decisiv pentru campioană, care are posibilitatea să-și păstreze titlul, însă partida contează și pentru gazde.

Clasamentul nu arată clar miza ieșenilor, ea s-ar vedea doar dacă în locul punctajului la “adevăr” ierarhia ar conţine sumele ce vor fi alocate din drepturi TV.

Moldovenii urcă un loc în cazul unui succes împotriva
roș-albaștrilor și conducătorii au decis ca o parte importantă din acești bani s-o împartă Golubovici și colegii lui dacă izbutesc să ia toate punctele din duelul cu steliștii! Ziarul a aflat despre ce sumă e vorba și o face publică astăzi.
 
Află din ediția tipărită, din zori la chioşc, sau accesînd platforma digitală a Gazetei - AICI  la cît se ridică prima ieșenilor și alte 4 motive pentru care steliștii vor avea un meci dificil în Copou!

Alte subiecte exclusiv print din ediția de azi:

» Ratează comoara! Gâlcă se alege doar cu un element în CV dacă ia titlul, nu și cu banii

» Cum se schimbă Steaua prin venirea lui Mirel Rădoi » Clubul intră în moda secunzilor-“principali”

» Interviu-eveniment » Istoricul Lucian Boia i s-a destăinuit lui Cristian Geambașu: "Pe cine să punem lîngă Nadia, Năstase și Hagi? Poate doar pe Brâncuși"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.