Liga 1

"Nu mai am nici o direcție" » Săpunaru a venit tulburat complet la interviul de după înfrîngerea Rapidului! Mesaj emoționant pentru fani

Cristian Săpunaru, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 27 May 2015

Cristian Săpunaru a fost foarte afectat după meciul pierdut de Rapid împotriva celor de la Pandurii, scor 0-3. Vizibil supărat, căpitanul giuleștenilor a vorbit puțin la interviul de după meci și a avut permanent lacrimi în ochi.

A fost un meci dureros. Am pierdut din cauza noastră. Speram să obținem 3 puncte la despărțirea de suporteri. Ne cerem scuze de la fani pentru acest retur, că n-am reușit să ținem echipa în Liga 1. Sper că ne vom întoarce peste un an. Este o durere foarte mare. Mă doare că am venit aici să încercăm ceva. Echipă mare în divizia a doua. Nu plec nicăieri deocamdată. N-am nici o direcție. Numai la plecat nu îmi stă mie capul în momentul ăsta.

În vîrstă de 31 de ani, fundașul Rapidului a fost unul dintre cei mai buni jucători vișinii din acest retur. În ciuda celor 4 goluri marcate, Săpunaru nu a reușit să salveze Rapidul, care este retrogradată în Liga 2 pentru a 7-a oară în istorie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.