Liga 1

Surpriza conducerii Rapidului pentru Daniel Pancu » Retragere cu Beșiktaș!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday 28th of May 2015 12:00

Daniel Pancu acceptă cu greu retragerea din activitate. Idolul tribunelor din Giulești nu a fost prezent la meciul de aseară, fiindu-i greu să se despartă de teren, după ce a anunțat că acesta a fost ultimul său sezon ca fotbalist.

Avînd în vedere că fotbalistul de 37 de ani a fost eliminat la Cluj, cu CFR, el n-a avut drept de joc cu Pandurii. Conducerea din Grant a decis însă ca Pancu să bifeze 5 minute în sezonul viitor, la primul joc pe teren propriu, pentru a-și lua atunci la revedere de la fani.

De asemenea, se încearcă organizarea unui meci de retragere, cînd invitați ar fi turcii de la Beșiktaș, unde Pancone a jucat în 2002 și 2005.

Ca Zidane

Pancone iese din fotbal după ce a fost eliminat, la fel cum a pățit și fostul mare fotbalist francez.

La aproape 38 de ani, Daniel Pancu a decis să pună ghetele în cui. Decizia a luat-o după ce Rapidul a pierdut la CFR Cluj și a ratat șansa de a mai evolua în Liga 1 în sezonul viitor.

În partida din Gruia, Pancone a intrat în minutul 58, în locul lui Kikas, dar a fost eliminat în prelungiri, după ce a încasat două cartonașe galbene în două minute. Astfel, mijlocașul ofensiv și-a încheiat cariera cu un cartonaș roșu.

La fel s-a întîmplat și în cazul lui Zinedine Zidane. Francezul își anunțase retragerea înainte de startul Campionatului Mondial din 2006, iar ultima sa partidă a fost finala turneului final, cînd Italia s-a impus la penaltyuri, după 1-1 în timpul regulamentar, golul francezilor fiind înscris chiar de Zidane. În repriza a doua de prelungiri și-a pierdut însă cumpătul și l-a lovit cu capul în piept pe Materazzi, fiind eliminat de arbitru.

Hagi, la fel de la "națională"

De o retragere similară a avut parte și Gheorghe Hagi, în ultimul său meci pentru echipa națională. Regele a fost eliminat în partida cu Italia din "sferturile" Euro 2000. Totuși, Hagi a continuat să mai joace încă un sezon pentru turcii de la Galatasaray.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.