Liga 1

UPDATE Valerii Moraru spune că Rapid nu are datorii către jucători

Articol de Iulia Iordache  —  vineri, 29 mai 2015

UPDATE 29 MAI 2015, ora 16:25

După ce GSP a anunțat că există restanțe salariale față de jucătorii Rapidului, patronul Valerii Moraru a declarat azi: "Săptămîna viitoare vom plăti salariile. Nu există restanțe la Rapid".

Finanțatorul giuleștenilor a fost completat de soția sa, Violeta: "Jucătorii își vor primi banii pînă pe 30 iulie, cum era precizat și în contract"

UPDATE

Astăzi, soția lui Valerii Moraru, Violeta, s-a întîlnit cu jucătorii rapidiști și a discutat cu fiecare în parte despre salariile restante. Aceasta le-a promis că își vor primi banii, dar le-a cerut să aibă răbdare. 

Problemele continuă în Giulești după retrogradarea Rapidului.

”Vișiniii” l-ar putea pierde pe tehnicianul Cristiano Bergodi, care nu este sigur că își va prelungi înțelegerea care expiră la finalul acestui sezon. În plus, sursele GSP.RO susțin că Rapidul continuă să aibă dificultăți financiare foarte mari.

Oficialii clubului nu ar fi plătit salariile pe ultimele trei luni! Astfel, jucătorii s-ar fi bucurat de bani doar în ianuarie, deși, fiind în insolvență, echipa ar fi trebuit să plătească la zi toate salariile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.