Stranieri

Performanță incredibilă » Panti i-a bătut pe De Gea și Courtois și a prins cea mai bună echipă a anului din Premier League!

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 mai 2015

Costel Pantilimon demonstrează încă o dată faptul că e un portar de clasă, iar după ce a reușit să-și salveze echipa de la retrogradare acum a fost inclus în cel mai bun "11" al anului din Premier League.

Jurnaliștii engezi de la The Guardian au realizat echipa anului din campionatul englez, iar în poarta acesteia l-au plasat pe portarul lui Sunderland.

Românul a devansat goalkeeperi precum David de Gea, portarul lui Manchester United pe care Real Madrid vrea să plătească 30 de milioane de euro, sau Courtois, cel care apără buturile campioanei Chelsea.

"Făra eroul Pantilimon, Sunderland nu ar mai fi rezistat în Premier League. Uriașul din România a fost într-o formă de zile mari în meciul contra lui Arsenal, dar ăsta este doar un exemplu pentru fostul portar de la Manchester City.

În cele 28 de apariții ale sale în acest sezon, Pantilimon a reusit 109 intervenții și are o rată de reușită de 78.4%, peste toți ceilalți portari din Premier League. Deși De Gea a reușit cîteva dintre cele mai spectaculoase meciuri din acest sezon, statistic, portarul lui Manchester United a avut o rată de 69.4% a intervențiilor bune", a scris The Guardian.

Echipa anului în Premier League: C. Pantilimon (Sunderland) - B. Ivanovici (Chelsea), C. Smalling (Man. United), L. Koscienlny (Arsenal), N. Monreal (Arsenal) - A. Sanchez (Arsenal), S. Cazorla (Arsenal), C. Fabregas (Chelsea), E. Hazard (Chelsea) - D. Costa (Chelsea), S. Aguero (Man. City)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.