Baschet

LeBron James contra lui Stephen Curry, un duel regal pentru titlul NBA

Foto: Reuters

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday, 28 May 2015

Gata, s-a clarificat situația în ceea ce privește finala NBA din acest sezon! După două finale ale conferințelor fără o istorie, Cleveland Cavaliers și Golden State Warriors au trecut cu ușurință de Atlanta Hawks (4-0), respectiv Houston Rockets (4-1) și se vor confrunta pentru inelele de campioni.

O confruntare titanică între doi cei mai buni baschetbaliști ai momentului. LeBron "The King" James contra lui Stephen Curry, ultimul chiar MVP-ul sezonului regulat. Amîndoi au fost locomotivele care au tras echipa după ei, de aceea se așteaptă un duel fantastic între cei doi.

Franciza Warriors bifează o nouă performanță istorică după titlul cîștigat în 1975, ultimul dintre cele trei ale sale. Antrenorul Steve Kerr, fost coechipier al lui Michael Jordan la marea echipă a lui Chicago Bulls din partea a doua a anilor "90, a făcut minuni la primul său sezon ca tehnician.

În schimb, gruparea din Ohio nu are nici un titlu în NBA, însă revenirea lui James, vara trecută, a fost anunțată ca primul pas spre o asemenea performanță de către patronatul clubului.

Programul meciurilor
- Oakland: Golden State - Cleveland (joi, 4 iunie)
- Oakland: Golden State - Cleveland (duminică, 7 iunie)
- Cleveland: Cavaliers - Warriors (marți, 9 iunie)
- Cleveland: Cavaliers - Warriors (joi, 11 iunie)
- (dacă va fi nevoie) Oakland: Golden State - Cleveland (duminică, 14 iunie)
- (dacă va fi nevoie) Cleveland: Cavaliers - Warriors (marți, 16 iunie)
- (dacă va fi nevoie) Oakland: Golden State - Cleveland (vineri, 19 iunie)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.