Stranieri

Cesare Prandelli îl vrea pe Adrian Mutu » "Briliantul" e tentat să se apuce de antrenorat după încheierea carierei

Mutu și Prandelli au colaborat ani buni în Serie A // Foto: Getty Images

Articol de Marius Mărgărit  —  vineri, 29 mai 2015

După colaborarea de la Parma şi Fiorentina, cei doi au rămas foarte apropiaţi şi discută să facă iar echipă, de această dată pe banca tehnică.

Adrian Mutu a reapărut ieri prima dată oficial în public după rezilierea contractului cu Petrolul. A făcut-o la conferinţa de presă prilejuită de meciul caritabil pe care vedete ale fotbalului românesc şi italian îl vor susţine luni, la Sala Floreasca, acţiune organizată de Societatea Academică a Ştiinţelor Comportamentale.

Mutu pare decis să înceapă o carieră în antrenorat, chiar dacă deocamdată nu are nici o licenţă. Surse autorizate susţin că el a purtat cîteva discuţii cu fostul său allenatore de la Parma şi Fiorentina, Cesare Prandelli, care îl vrea cît mai curînd în staff-ul său. Românul e în relaţii foarte bune cu tehnicianul italian care e în tratative cu mai multe echipe. Cea mai probabilă destinaţie ar fi, potrivit presei peninsulare, Beşiktaş.

"Nu mi-e încă dor de fotbal, dar nu m-am retras! Din toamnă merg să joc în India, la Pune City. N-aş mai juca în Liga 1 și nu mă mai gîndesc la «naţională»! Poate doar s-o antrenez!"
Adrian Mutu

"Dacă simt că mai pot, poate prelungesc cu Pune City încă 6 luni. Dacă nu, gata, pun ghetele în cui!"
Adrian Mutu

500.000 €ar fi salariul pe care Mutu ar urma să-l încaseze la Pune City, în cele 3 luni de contract pe care le mai are cu clubul indian

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.