Liga 1

SuperDan pentru istorie » CSU Craiova speră să îl aducă pe Petrescu în Bănie

Petrescu a pregătit pînă acum 7 formații: Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova și Al Arabi

Articol de Eduard Apostol  —  Friday 29th of May 2015 12:00

CraiOlguța vrea să dea marea lovitură, angajarea lui Dan Petrescu, fiindcă ar vrea să intre în lupta pentru titlu începînd cu ediția 2015/'16.

Cârțu și Săndoi își vor încheia aventura la CS Universitatea mîine, după ultima etapă, cu CFR Cluj. Ei urmează a se despărți de echipa pe care au preluat-o după etapa a 6-a, cînd oltenii erau pe locul 18 în Liga 1.

După ce variantele Victor Pițurcă și Cristiano Bergodi nu s-au materializat, ex-selecționerul fiind sub contract la Al Ittihad, iar italianul în discuții cu diverse squadre din Serie A, oficialii din Bănie s-au oprit asupra lui Dan Petrescu.

Antrenorul de 47 de ani s-a despărțit de Al Arabi și e liber de contract. Oltenii i-ar asigura un salariu de 15.000 de euro pe lună, la care se va adauga o primă consistentă la instalare și bonusuri uriașe, pînă la jumătate de milion de euro!, în cazul unor performanțe, precum titlul, Cupa României sau Cupa Ligii.

"Am contacte din 5 țări diferite, oferte există. Dacă nu se va concretiza nimic «afară», evident că aș lua o echipă și din România, pentru că mi-au ajuns 5 luni de pauză. N-am zis niciodată că nu voi reveni în Liga 1"
Dan Petrescu, la DigiSport

19 meciurifără înfrîngere au bifat Cârțu și Săndoi la cîrma Științei, între etapele 7 și 26

2009este anul în care Petrescu a devenit campion în România, cu Unirea Urziceni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.