Liga 1

Steliștii au început ironiile la adresa ASA-ului! Stanciu, Țucudean și Rusescu au pornit petrecerea: "Știi piesa aia?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 mai 2015

Steliștii i-au ironizat pe cei de la ASA Tîrgu Mureș după ce au reușit să cîștige titlul de campioni. Primul a fost Nicușor Stanciu, care a fost urmat de Raul Rusescu și George Țucudean. 

"O să vadă și cei de la ASA Tîrgu Mureș că locul 2 nu se premiază. Spun asta pentru că ei tot repetau că sînt campioana morală", a zis Stanciu la Digi. 

Rusescu s-a băgat peste Țucudean, care era la interviu. În primă fază, atacantul împrumutat de la Sevilla a atacat fosta echipă a lui Țucudean, Dinamo, după care cei doi au început să-l ironizeze pe Ousmane N'Doye:

"Țucudean nu știa să cîștige trofee. Trebuia să vină aici să învețe! O știi pe aia? Avioane de hîrtieeee". În acel moment, ambii jucătorii au început să cînte melodia Andrei.

Mijlocașul ASA-ului i-a atacat pe steliști cu piesa Andrei "Avioane de hîrtie" după meciul cîștigat de echipa sa cu Steaua. Atunci, Ousmane a zis că i-a învins accidentat și fără antrenament. Apoi, la meciul cu Viitorul, jucătorul ASA-ului a venit cu un tricou primit de la Andra, căreia i-a dedicat golul. 

GALERIE FOTO - Imagini fabuloase de la Iași, unde Steaua a sărbătorit titlul pe teren

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.