Liga 1

CS "U" Craiova a anunțat oficial ce se va întîmpla cu Săndoi și Cârțu din sezonul viitor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 mai 2015

Cuplul de antrenori ai CS "U" Craiova, Sorin Cârțu - Emil Săndoi, va continua la echipa din Oltenia și din sezonul viitor, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al craiovenilor.

"Consecvența și continuitatea se numără printre atuurile oricărui club profesionist. Infirmăm zvonurile apărute în media cu privire la iminenta despărțire de Sorin Cârțu și Emil Săndoi. De la preluarea mandatului, în septembrie 2014, staff-ul tehnic a resuscitat echipa, care a avut o ascensiune fulminantă: plecată de pe ultima treaptă a clasamentului a ajuns la un punct de podium după etapa 26", s-a arătat în începutul comunicatului.

Oltenii au continuat și au recunoscut că ultimele rezultate au fost dezamăgitoare, însă doresc să continue cu cei doi antrenori pe bancă.

 "Ultimele rezultate nu au fost cele dorite de conducere, suporteri, staff tehnic și jucători. Dar în viața oricărei echipe apar și sincope, pe care le putem depăși numai împreună.

Obiectivul fixat la începutul sezonului, anume o poziționare în prima parte a ierarhiei, a fost atins. Clubul nostru anunță că nu s-a pus în nici un moment problema unei schimbări a băncii tehnice. Sorin Cârțu și Emil Săndoi au creditul Consiliului de Administrație", se arată pe site-ul citat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.