Liga 1

VIDEO Spectacol cu 8 goluri în Moldova! Meci superb între FC Botoşani şi Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 mai 2015

După 4 înfrîngeri consecutive Viitorul a obţinut azi doar un punct în ultima etapă a campionatului pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 4-4.

VEZI LIVETEXT PARTIDA!

VEZI VIDEO!

 Cu o echipă formată în totalitate din jucători din Academie, formaţia lui Hagi s-a văzut condusă după 20 de minute cu 2-0. Croitoru în minutul 9 şi Hadnagy în minutul 20 au marcat pentru gazde. Pînă la pauză avea să fie 2-2 după ce Manea şi Ţîru au înscris pentru Viitorul.

În minutul 52 s-a făcut 3-2 după reuşita spectaculoasă a lui Ianis Hagi, care a înscris primul său gol în Liga 1. Croitoru a restabilit egalitatea în minutul 77, însă doar cîteva secunde mai tîrziu Casap a marcat pentru 3-4.

Carlo Casap a devenit cel mai tînăr marcator din Liga 1, avînd doar 16 ani şi 5 luni. Gazdele au terminat meciul în 10 oameni după ce Patache a fost eliminat în minutul 83.

Hadnagy a mai marcat o dată în minutul 90+3 şi a stabilit scorul final, 4-4. În urma acestui rezultat Viitorul termină sezonul pe locul 11, cu 43 de puncte, la egalitate cu CSMS Iaşi. Botoşani termină pe 8, cu 47 de puncte.

Echipele de start:

FC Botoşani: Lazar - Patache, Oltean, Tincu, Acsinte - Browne, Vaşvari, Croitoru - Batin, Martinus, Hadnagy

Rezerve: Tiuţ, Homei, Ivanovici, Bordeianu, Ngankam, Porret, Ianc

Viitorul: Bubuchi - Hodorogea, Ţîru, Manea - Nikolov, Nedelcu, Benzar, Marin - Ianis Hagi, Fl. Tănase, Gavra

Rezerve: Tordai, Iacob, Casap, Perju, Mitriţă, Vînă, D. Gheorghe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.