Liga 1

Gest superb al lui Bunoza după ce a fost căpitan la Dinamo! A și surprins după meci: "E mai bine că a luat Steaua titlul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 29 May 2015

Fundaşul împrumutat de Dinamo de la Pescara, Gordan Bunoza, spune că s-a simţit foarte bine în România. Jucătorul a primit banderola de căpitan din partea lui Mircea Rednic la ultimul meci şi nu s-a despărţit de ea nici la interviuri, în semn de apreciere pentru clubul din Ștefan  cel Mare, de care s-a atașat sentimental.

"Vreau să văd un Dinamo mai puternic sezonul viitor. E ultimul meu meci pe sezonul acesta, altceva nu știu. Niciodată să nu spui niciodată. A fost o perioadă excelentă aici, a fost o mare plăcere să joc la Dinamo, cu jucători tineri, de calitate, cu fotbaliști buni. Trebuie să aibă încredere în ei și să profite de talentul lor. În România văd mult talent, dar mai puțină încredere în forțele proprii.

În ultimele 3 meciuri am jucat bine, un fotbal de calitate, în meciul de azi nu pot spune că nu am încercat, dar Astra a reușit să ofere ultima pasă și să marcheze. N-a fost un meci prost al nostru. Îmi pare rău că nu cîștigăm acasă, pentru suporteri, și că în calitatea mea de căpitan n-am putut învinge în ultimul meci. E greu să faci o echipă în cîteva luni, e nevoie de răbdare. Pe de altă parte, e un club mare și e greu să ceri asta.

E mai bine că Steaua a luat titlul, se poate lupta pentru grupele Ligii și asta e important pentru fotbalul românesc. Amintirea cea mai neplăcută din perioada petrecută la Dinamo e din meciul cu Steaua cînd am făcut penalty. Ei n-au avut ocazii prea mari pînă atunci", a zis Bunoza la Dolce. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.