Liga 1

Moment pe placul lui Gigi Becali » Ce a făcut Gâlcă înaintea meciului decisiv cu CSMS Iași

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 mai 2015

Toată lumea l-a criticat pe tehnicianul Stelei că nu are aceeaşi relaţie de prietenie cu jucători aşa cum o avea Laurenţiu Reghecampf în Ghencea. Deplasarea de la Iaşi a fost ultima pentru Gâlcă pe banca Stelei, ca antrenor principal, dar şi ultima la cîrma echipei în prima ligă.

Un reporter al Gazetei l-a urmărit pe Gâlcă din momentul în care echipa a ajuns la stadion şi pînă după festivitatea de premiere şi bucuria din vestiar, iar astăzi vă prezintă patru momente din timpul partidei.

s-a rugat singur ÎN VESTIAR

Steaua a ajuns la stadion în aplauzele a peste 3.000 de fani care erau la porţile arenei în jurul orei 18:30, iar Gâlcă a coborît printre primii din autocar. Antrenorul nu fumează, dar a preferat să-şi ia o sticlă de apă şi să discute cu Prepeliţă şi Argăseală. Dacă jucătorii erau la vizita terenului, "principalul" a stat retras şi-a preferat să fie singur.

După mai bine de 30 de minute, Gâlcă a intrat în vestiar şi a ţipat războinic la jucătorii săi: "Azi, acum, sîntem campioni! Să rămînem campioni şi la final!". Iar fotbaliştii au început să scandeze, tare, să se audă din stradă "Campioni!", "Campioni!", "Campioni!".

Dacă tot staff-ul, inclusiv jucătorii de rezervă, a ieşit pe gazon, Gâlcă a rămas de unul singur în cabină! S-a rugat şi şi-a pregătit ultimele detalii pentru meci. La 20:01, acesta a ieşit în spatele echipei pe teren înainte de startul meciului, a alergat pînă pe bancă şi şi-a salutat fiecare jucător de rezervă.

Celelalte trei momente cu Costel Gâlcă din timpul partidei le puteți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi sau în Gazeta Digitală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.