Liga 1

Mișcări importante la Dinamo! Dinu Gheorghe anunță primele două mutări, iar Negoiță le dă o veste bună fanilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 01 June 2015

Dinu Gheorghe și Ionuț Negoiță au dezvăluit planurile de viitor ale lui Dinamo. Primul a anunțat faptul că Valentin Lazăr va pleca, în timp ce Cosmin Matei va continua. 

De partea cealaltă, Ionuț Negoiță a comentat transferurile și i-a anunțat pe fani că speră ca Dinamo să revină în cupele europene chiar din 2016. 

"Matei va continua la Dinamo. Îi vom prelungi contractul. Lazăr a cerut să plece. Dacă nu își va găsi nimic, se va întoarce", a zis Dinu Gheroghe la Digi. 

"Nu sînt tensiuni la Dinamo. Am vorbit cu domnul Dinu Gheorghe. Ne-am făcut și noi niște planuri pentru sezonul viitor. Domnul Anghelache nu mai are nici o funcție la Dinamo, nici un rol.

Acum sîntem într-o altă etapă. Transferurile din iarnă au fost total greșite. A fost o mare dezamăgire pentru mine", a completat Ionuț Negoiță. 

...despre insolvență: "Eu cred că am putea obține o derogare de la UEFA. Sînt optimist. Facem tot ce știm mai bine pentru ca UEFA să ne lase încă de la anul în cupele europene. Noi ne-am respectat sarcinile pînă la data scadentă", a completat Negoiță. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.