Campionate

Ca de la un naș la altul » Mircea Sandu comentează demisia lui Blatter: ”Mă surprinde doar momentul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 iunie 2015

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a vorbit despre decizia lui Joseph Blatter de a demisiona de la șefia FIFA, la numai 4 zile după ce fusese reales.

”Retragerea lui Blatter nu mă surprinde. Doar momentul. Eu mă așteptam să fie peste un an. Blatter e un om de o inteligență extraordinară și foarte bine pregătit, dar era bine să facă pasul înapoi mai devreme. Cred că ar fi făcut-o mai devreme dacă Platini ar fi candidat. Cînd s-au făcut calculele, Platini a văzut că pierde și s-a retras.

Ceilalți candidați n-au avut nici o șansă. Din cîte îl cunosc, cred că Blatter a știut să se protejez. A știut să promită tuturor și nu cred că a obținut avantaje financiare. Salariul lui era de aproape 10 milioane de euro pe ani, deci nu cred că avea nevoie de bani. Blatter nu are nici o legătură cu cei anchetați”, a spus Mircea Sandu la DigiSport.

Fostul șef al FRF a vorbit și de alegerea lui Răzvan Burleanu de a vota contra lui Blatter: ”Toți cei care au votat pentru Blatter au pierdut, inclusiv FRF”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.