Liga 1

Budescu din ce în ce mai aproape de Steaua: ”O să am o discuție cu șefii Astrei!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 iunie 2015

Constantin Budescu, 26 de ani, mijlocașul celor de la Astra, a vorbit despre posibilitatea ca el să ajungă la Steaua în această vară.

"Nu am verificat, dar nu cred că mi-a venit o ofertă. De acum încolo, o să mă uit. Cu mine nu s-a discutat, probabil cu cei de la club. Eu nu am impresar, fiindcă m-am obișnuit fără și trebuie să ia legătura direct cu mine.

E mai OK așa. Am vorbit în sezonul trecut de posibilitatea de a pleca, depinde și de ce vrea clubul. Deocamdată, sînt în vacanță și o să vedem ce își dorește clubul în sezonul următor”, a spus Constantin Budescu la DigiSport.

Acesta a vorbit și despre discuțiile dintre cele două cluburi: ”Probabil o să am o discuție cu dînșii și o să cădem de comun acord. Dacă cer 3 milioane de euro, nu o să mă transfer niciodată la Steaua, dacă patronul a spus că nu ar da atîția bani pe un jucător. Cu siguranță, nu sînt un jucător de 3 milioane. Probabil că o să găsească ei o soluție”.

”Sper ca Astra să nu retrogradeze”

Budescu speră să își poată ajuta colegii cu banii pe care Astra îi va primi de pe urma transferului său: "Eu am două salarii restante și mergem pe al treilea. S-au mai făcut niște foi la Ligă, cu două salarii și ce restanțe mai au jucătorii. Am înțeles că banii se vor plăti în vreo lună de zile. Apoi, va mai rămîne o lună și un pic. S-ar putea plăti și mai devreme, dacă vin alți bani, dar nu cred.

M-aș bucura să mă transfer și banii pe care clubul îi obține să se ducă la plata celorlaltor jucători sau oamenilor din club. Sînt persoane cu salarii mai mici decît noi și au nevoie pentru ei și familiile lor. E o situație delicată și ar fi păcat să se retrogradeze sau să intervină depunctări. Vom vedea ce va fi”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.