Tenis

Participare sub semnul întrebării » "Nu ştim dacă Simona Halep va juca la turneul de la Bucureşti"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 June 2015

După prima ediție cîștigată, la simplu, de Simona Halep, și la dublu, de perechea română Alexandra Cadanțu-Elena Bogdan, Federația Română de Tenis organizează a doua ediție a turneului BRD Bucharest Open, cel mai mare turneu de tenis, feminin, din România, care va avea loc în perioada 11-19 iulie 2015, la Arenele BNR din București.


Președintele Federației, George Cosac, anunță că printre participante vor fi și jucătoarele din echipa de Fed Cup a României: Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu – care au reușit anul acesta să califice țara noastră în Grupa Mondială, unde joacă primele opt cele mai bune echipe din lume. Alături de ele, vor fi prezente pe zgura bucureșteană unele dintre cele mai valoroase jucătoare din tenisul mondial.

"Printre invitațiile pe care FRT le oferă anul acesta, una va ajunge la Sorana Cîrstea. Totodată, WTA are posibilitatea să ofere încă o invitație unei jucătoare de top. Sperăm ca aceasta să ajungă la Simona Halep, care ar avea astfel șansa să-și apere titlul cîștigat în 2014"
George Cosac, președintele FRT

Lista jucătoarelor care vor participa la Bucureşti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.