Liga 1

EXCLUSIV Petrolul pregătește prima mutare importantă din această vară » Negociază aducerea unui jucător dorit în trecut și de Becali la Steaua

Articol de Ionel Luţan  —  joi, 04 iunie 2015

Proaspăt numit oficial în funcţia de manager sportiv la Petrolul , Mihai Joiţa a început deja activitatea la clubul ploieştean. Impresarul se află în permanent contact cu o serie de jucători care vor completa, din sezonul viitor, efectivul galben-albaştrilor.

Astăzi, la Bucureşti, Joiţa se întîlneşte cu Hamza Younes, fostul jucător al Petrolului aflat, acum, în Bulgaria. Cei doi vor discuta şi o eventuală revenire a tunisianului în efectivul petrolist chiar din viitorul sezon, deși demersul este unul extrem de dificil.

Suporterii sînt reticenţi

Numirea tandemului Mihai Joiţa-Tibor Selymes la conducerea Petrolului nu a trezit prea mult entuziasm în rîndul suporterilor "găzarilor".

Aceştia îl consideră pe Selymes un tehnician care nu poate garanta ascensiunea grupării ploieştene în condiţiile în care noul antrenor s-a aflat, pînă acum, în general, pe banca unor formaţii cu obiective reduse.

Tocmai din acest considerent, mîine, liderii suporterilor petrolişti se vor întîlni cu şefii clubului ploieştean pentru a le aduce la cunoştinţă acestora părerea susţinătorilor în legătură cu mutările efectuate de Petrolul în aceste zile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.